2021-10-28 07:34:55• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - A mai napon végre pontot tehetsz egy régóta elhúzódó kényes konfliktusra, vitára

Napi horoszkóp október 28-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Ma nagyon jó eredményeket érhetsz el, talán nem is kell olyan sokat küzdened érte. A szerencse kegyeltje vagy a mai napon, és nemcsak a magánéletben, hanem a párkapcsolatban is pozitív fejleményeknek örülhetsz.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A csillagok ma különösen szerencséssé tesznek abban, hogy elérd végre a rég óhajtott eredményeket. Az nem az ő hibájuk, ha esetleg nem tölt el maradéktalan örömmel a célba érés. Talán nem is pont erre vágytál? Ma módosíthatsz az irányon!

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ha hagyod, hogy mindig elkalandozzon a figyelmed, ha újból és újból más feladatokba kapsz bele, akkor csak azt éred el, hogy teljesen szétforgácsolódnak az energiáid. Próbáld meg egy kihívásra fordítani azt a termékeny erőt, aminek birtokában vagy.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Nem kellene engedned, hogy a hangulataid irányítsanak. Így ugyanis könnyen a téged manipuláló rosszakarók kezébe kerülhetsz. Vedd észre a bajkeverők hátsó gondolatait, és őrizd meg a higgadtságodat. Kinek menjen ez, ha nem épp neked?

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold az Oroszlán jegyébe lépett, és bár egyébként is jellemző rád a túldramatizálásra való hajlam, most ez még inkább felerősödik. Ha ez pozitív módon nyilvánul meg, akkor lehengerlő stílust, magnetikus vonzerőt jelez.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold az Oroszlán jegyébe lépett, és bár egyébként is jellemző rád a túldramatizálásra való hajlam, most ez még inkább felerősödik. Ha ez pozitív módon nyilvánul meg, akkor lehengerlő stílust, magnetikus vonzerőt jelez.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Az Oroszlán Hold most igazán bátorrá tesz, és jóval több határozottságot mutatsz a szokottnál. Szükséged is lehet erre egy kényes helyzetben. Merj dönteni!

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Különleges ajándékot kaphatsz a sorstól. Lehet, hogy ez „csak” egy értékes felismerés lesz, de az is, hogy egy szerencsés véletlen, vagy pénznyeremény formájában érkezik meg az életedbe.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Nyugtalan és izgatott vagy ezen a napon, ami szerencsés esetben szokatlan alkotókedvvel is párosulhat. Ma mindent megteszel, hogy valami nagyot, valami különlegeset hozz létre.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

A mai napon végre pontot tehetsz egy régóta elhúzódó kényes konfliktusra, vitára. Ehhez nem biztos, hogy az őszinte beszélgetés elég. Lehetséges, hogy az adósságodat is rendezned kell. Különösen, ha barátod az illető, és meg is akarod tartani őt.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Az Oroszlán jegyében járó Hold meglehetősen tüzes energia, így most te is könnyen heves vitákba keveredhetsz. Tartsd inkább magad távol a konfliktusoktól, és inkább előre vivő tevékenységekben vezesd le az energiáidat.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Egy régi ellenség ma az utadba kerül, és meglepő módon barátként viselkedik. Mielőtt gyanakodni kezdenél, inkább kérdezz rá a régi konfliktusra. Lehetséges, hogy az illető már régen el is feledte az egészet, és most egészen másképp néz rád.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: